Goed nieuws voor mensen met huisdieren

Hallo,

Fijn dat u mijn blog wilt lezen.

Ik heb goed nieuws voor u: vanaf vandaag kunt u regelmatig een blog van mij lezen!

Voor als u mij nog niet kent: mijn naam is Mariska Jansen-1 en ik ben homeopathisch werkend dierenarts.

SONY DSCMijn doel is om dieren te helpen. Daarom ben ik dierenarts geworden en heb ik de opleiding homeopathie gedaan. Ik help de zieke honden, katten, konijnen en soms knaagdieren die bij mij op homeopathisch consult komen. Ook bied ik homeopathische hulp als er gedragsproblemen zijn.

Nu ga ik ook op een andere manier deze dieren hulp bieden, namelijk door voor u als huisdierbezitter regelmatig een blog te schrijven over een dierenonderwerp. U kunt de blogs straks vinden onder “Dierendingen”.

Ik wil graag schrijven over de huisvesting, voeding en verzorging van uw dier. Goede huisvesting, voeding en verzorging houden een dier langer gezond! Verder wil ik schrijven over de omgang met uw dier en over middelen die u zelf kunt toepassen als het dier bepaalde kwaaltjes heeft. Ik hoop dat u het leuk vindt om mijn blogs te lezen.

Over een aantal onderwerpen kunt u nu al iets lezen op mijn website                   www.dierenarts-eygelshoven.nl

Voor meer onderwerpen vraag ik uw hulp!

Graag lees ik welke dierendingen u interessant vindt en waarover u meer zou willen weten. Loopt u al langer tegen een bepaald probleem met uw dier aan? Heeft u pas een nieuw huisdier en weet u eigenlijk niet zo goed wat u het te eten moet geven? Twijfelt u of u voor een bepaald kwaaltje bij uw dier naar de dierenarts moet gaan?

Geef het aan, zodat ik over die dingen kan schrijven en zodat ik u, en andere lezers, op die manier waardevolle adviezen kan geven.

Geef uw interesse aan in het commentaarveld hieronder en kom meer te weten over hoe u zélf uw dier het best kunt begeleiden!

Alvast bedankt voor uw belangstelling.

Mariska Jansen-1, uw homeopathisch werkend dierenarts

Verder op de site: www.dierenarts-eygelshoven.nl/living%20in%20style.html

of kies boven een ander blog

8 Reacties